Montering af gulvvarme med fordele

Hos Friland VVS har vi mere end 10 års erfaring med montering af gulvvarme. Vores professionelle ekspertise garanterer dig et flot og brugervenligt resultat, som holder mange år frem.

Udover et flot resultat, har gulvvarme mange fordele. Du kan bl.a. spare på varmeregningen og samtidig nyde det lune gulv en iskold vinterdag, da varmekomforten er bedre frem for eksempelvis en radiator. Derudover er gulvvarme fremtidssikret, da det går godt i spænd med eksempelvis en varmepumpe. Stuen bliver desuden også nemmere at indrette, da du ikke skal tænke over en stor radiator. Du kan kontakte os på telefon 52 39 36 46 eller e-mail kontor@frilandvvs.dk.

Badeværelser er især et populært valg at få installeret gulvvarme i, da fliser og klinker ellers kan være kolde og ubehagelige at gå på når det bliver koldt udenfor.

Skal du eksempelvis have bygget nyt badeværelse eller lagt nyt gulv, kan professionel montering af gulvvarme være til fordel for dig.

Gulvvarme ved nybyg eller renovering

Hos Friland VVS sørger vi for montering af gulvvarme ved både nybyggeri og renovering. Intet kan stå i vejen for vores kompetente VVS-montører.

Vi har et omfang af professionelle samarbejdspartnere og hjælper gerne med totalentreprisen.

Vi gør det nemt og enkelt for dig gennem hele processen. Vi tager med glæde styringen fra a til z. Skulle du ønske at være mere inde over projektet, er du naturligvis også velkommen.

Vores dygtige medarbejdere sørger for, at dine ønsker og behov imødekommes til punkt og prikke.

Skriv til din VVS’er og få hurtigt response

© Copyright - Friland VVS ApS